Teenused

KINNISVARA HALDUS JA KORRASHOID

Paljudel juhtudel ei ole Teil aega, siis tahtmist ja lõpuks vajalikke oskusi, et järjepidevalt oma kinnisvara hooldada. Kõike ei peagi ise tegema. See on meie ülesanne- korraldada kinnisvara halduse ja korrashoiu teenus Teile parimal moel.

Kinnisvara korrashoiuteenus sisaldab:

tööriistad

Ehituse korraldus

Ehituse_korraldus

Oma kodu või suvila ehitamisel, on suur hulk tegevusi seotud omanikupoolse projektijuhtimise ja asjaajamisega. Paljudele inimestele see ei sobi, puudub kogemus või pole selleks lihtsalt aega. Siinkohal võtame ehituse omanikupoolse projektijuhtimise ja asjaajamise enda kanda.

Ehituse korraldus:

Kodu ja suvila hoiuteenus

Kodu või suvila hoiuteenus on neile, kes töö või puhkuse tõttu pikemat aega ära on. Teie kinnisvara on sel ajal hoitud ja hooldatud. Saabudes on kõik samas korras kui lahkudes.

Teenus sisaldab:

uks ja võti

Paigaldus ja transport

See on mugav teenus kliendile. Paigaldame ja transpordime kodumasina, lipumasti või muu Teile vajaliku toote. Korraldame vana ja väljavahetatud toote utiliseerimise

Suvekodu kevadine ja sügisene ettevalmistus

See on suvilaomanike iga-aastane rutiinne tegevus. Kevadel suvilasse saabudes võiks veed juba torustikus olla. Sügisene maja konserveerimine võiks kuidagi mugavamalt laheneda.

Saarte Varahalduse suvekodu teenus sisaldab:

Suvila talvel

Hoovi korrashoid

Hoovi korrashoid - survepesu

Korras hoov on kodu või ettevõtte visiitkaardiks. Aina enam väärtustatakse korrapärast või siis stiilselt korratut hooviala, mis on hästi hooldatud.

Siin on hulk tegevusi, mille omalt poolt korraldatud saame:

Kinnistu järelevalve

See teenus on juhuks, kui Teid ennast maakodus või suvekodus ei ole. Sageli paiknevad maa- ja suvekodud metsade keskel ja vähem läbikäidavates kohtades.

kinnistu järelvalve

Teenused korteriühistule

korteriühistu teenus
Teenust saab tellida osade kaupa või tervikteenusena. Vaata ka kinnisvarahalduse teenuseid.
Scroll to top